lista klijenata : web portfolio
Naziv: LURA

Projekt: LURA nova
Rješenja: web design & development content management
Opis projekta:

Redizajnirali smo i razvili Lurin korporativni web. Novi web baziran je na sustavu za dinamičko upravljanje sadržajem (CMS), koji omogućuje samostalno i jednostavno održavanje postojećeg i kreiranje novog sadržaja od strane djelatnika Lure.

Za potrebe unaprijeđenja komunikacije s medijima izveden je dodatni Press modul (Media centar). Nakon izvedene akreditacije, registrirani korisnici (novinari) mogu pretraživati arhiv objava po naslovima sažetaka, ključnim riječima i datumima, pristupiti Fototeci koja sadržava fotografije u visokoj rezoluciji za potrebe tiska. U rubrici Pitajte nas novinari mogu direktno Korporativnim komunikacijama Lure putem elektroničke pošte poslati upit.
Objave za medije registrirani korisnici dobivaju i redovito putem elektroničke pošte. Za razliku od toga, neregistrirani korisnici imaju samo pristup Objavama za medije.

Godina izvođenja: 2003 - 2006.


Projekt: LURA2
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Redizajnirali smo konceptualno i grafički korporativne LURA web stranice.
Godina izvođenja: 2000 - 2003.


Projekt: Dukat web
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Osmislili smo, oblikovali i izradili web stranice prvo tvrtke a zatim robne marke Dukat. Stranice sadrže katalog proizvodnog programa.
Godina izvođenja: 1999 - 2003.


Projekt: Sirela web
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Osmislili smo, oblikovali i izradili web stranice prvo tvrtke a kasnije robne marke Sirela. U sklopu weba izveden dio Samo za djecu.
Godina izvođenja: 1999 - 2003.


Projekt: Lura group web
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Osmislili smo, oblikovali i izradili web stranice predstavljanja grupacije LURA group.
Godina izvođenja: 1998 - 2000.> Klijenti > lista klijenata