lista klijenata : web portfolio
Naziv: Turistička zajednica grada Rijeke

Projekt: Carnival party 2005 >>
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Osmislili smo, oblikovali i izradili te poslužujemo web Carnival party 2005.
Godina izvođenja: 2004 - 2006.


Projekt: Hot Spot
Rješenja: system integration technical support
Opis projekta:

Kako bi se turistima olakšao pristup korisnim informacijama, osigurali smo bežični pristup Internetu na Korzu uz pomoć Wireless Local Area Network (WLAN) tehnologije. Na ovaj način, posjetitelji će moći putem bilo kojeg uređaja koji se može spojiti na Internet, pristupiti stranicama TZ grada Rijeke i portalu Turističkog informativnog centra (TIC). Za korištenje bežičnog pristupa Internetu dovoljno je imati prijenosno računalo, ručno računalo (PDA), ili drugi uređaj opremljen WLAN karticom, te Internet preglednik.

U sklopu projekta, postavljen je i vanjski info kiosk (na riječkoj Rivi) kako bi se olakšao pristup tursitičkim informacijama do kojih je moguće doći i putem touch screen kioska u Turističkom informativnom centru.

Godina izvođenja: 2003 - 2009.


Projekt: TZ Rijeka portal >>
Rješenja: portal
Opis projekta:

Oblikovali smo i razvili portal Turističke zajednice grada Rijeke, mjesto na kojem se mogu pronaći sve informacije o zbivanjima u gradu Rijeci, kulturnim znamenitostima i turističkoj ponudi, mogućnostima smještaja, prehrane, servisnim i svim ostalim informacijama potrebnim za planiranje puta i boravka u Rijeci. Na portalu se može vidjeti i prikaz uživo riječke gradske jezgre, omogućen postavljanjem prve Web kamere na Korzu. Sadržaj stranica samostalno održavaju djelatnici TZ i Turističkog informativnog centra (TIC) putem jedinstvenog editora.

Godina izvođenja: 2003 - 2009.


Projekt: TIC >>
Rješenja: portal
Opis projekta:

Da bi olakšali boravak turista u Rijeci, U Turističkom informativnom centru (TIC) TZ grada Rijeke postavljeni su touch screen kiosci za koje su izrađene web stranice sa aktualnim informacijama.

Unos podataka i ažuriranje sadržaja tih stranica ali i portala TZ grada Rijeke vrše djelatnici TIC-a kroz jedinstvenu aplikaciju za održavanje sadržaja. Time se osigurava ažurnost i jedinstvenost prikazanih podataka na svim uređajima i medijima.

Godina izvođenja: 2002 - 2009.


Projekt: Rijeka web2
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Redizajnirali smo i izradili nove stranice TZ Rijeke.
Godina izvođenja: 2000 - 2002.


Projekt: Rijeka tourism
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Osmislili smo, oblikovali, izradili te posluživali i održavali web stranice predstavljanja Grada Rijeke kao turističke destinacije.
Godina izvođenja: 1997 - 2000.


Projekt: Riječki karneval
Rješenja: web design & development webcasting
Opis projekta: Projekt predstavljanja i izravnog video prijenosa Riječkog karnevala započeo je 1997. Oblikovali smo, izradili i održavali web stranice Karnevala.
Godina izvođenja: 1997 - 2003.> Klijenti > web portfolio