lista klijenata : web portfolio
Naziv: HT mobilne komunikacije

Projekt: WLAN HotSpot >>
Rješenja: web design & development
Opis projekta:

Razvili smo i implementirali rješenje za lokalnu naplatu korištenja WLAN usluge s funkcijom aktiviranja WLAN pretplate za T-Mobile korisnike.

Poslužitelj: Microsoft SQL server; Razvojno okruženje:
.NET framework; Razvojni alati: Microsoft Visual C#;
Servisi: Windows servis; Platforma: Microsoft Windows Server 2000

Godina izvođenja: 2004 - 2009.


Projekt: MMSInfo >>
Rješenja: web design & development content management
Opis projekta:

Razvili smo rješenje koje omogućuje da HTmobile pretplatnici mogu redovito primati razne informativne sadržaje u obliku MMS poruka. Sadržaj je grupiran po servisima, a za unos sadržaja su zaduženi određeni pružatelji sadržaja. Pretplata na servis se može izvršiti mjesečno  ili se može poslati jednokratni zahtjev za porukom unutar jednog servisa. Sadržaj se može naručivati putem SMS, WEB, WAP ili direktnim pozivom CostumerCare u HTmobile-u. Samo rješenje se sastoji iz više dijelova koji imaju određenu funkciju u cijelom procesu (SMS receiver, administration, delivery, billing). Sistemska i programska integracija je napravljena s postojećim sustavima (naplata, SMS, MMS, DB).
Razvojne tehnologije: Windows2000, SQL2000, SMS, SMTP MMS, Windows services, Web services, ADO.NET, C#.NET

Godina izvođenja: 2003 - 2003.


Projekt: T-Mobile WAP portal
Rješenja: web design & development
Opis projekta:

Razvili smo cjelovito rješenje za administraciju i održavanje sadržaja T-Mobile wap portala koje uključuje i usluge Mojeg portala. Rješenje objedinjuje nekadašnja dva HTmobile wap sustava: HTmobile wap i Moj portal. Korisnicima T-Mobile usluga rješenje je poznato kao M zona.

Godina izvođenja: 2003 - 2009.


Projekt: HTmobile web
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Izradili smo web stranice HTmobile, prema definiranom korporativnom web dizajnu.
Godina izvođenja: 2003 - 2003.


Projekt: Moj Portal
Rješenja: portal system integration
Opis projekta:

Izveli smo portal rješenje Moj Portal koji HTmobile korisnicima pruža mogućnost uvida u troškove, besplatne e-mail adrese, slanje besplatnih SMS poruka te mnoge ostale sadržaje prilagođene njihovim osobnim potrebama.
U sklopu portala izvedeno je i rješenje za pružanje Moj portal usluga putem WAP-a.

Izvedeno je projektiranje i izrada cjelovitog CMS rješenja koji osim upravljanja sadržajem uključuje i složeni user profiling, usmjeravanje sadržaja prema korisničkim grupama, statističko obrađivanje podataka, izrada sučelja za integraciju postojećih kao i novih aplikacija i servisa (MSCard,SMSInfo, pregled računa ,Web Mail) te integracija cjelovitog rješenja. U sklopu rješenja uspostavljeno je i pogonsko okruženje (SW/HW instalacija i integracija).

Godina izvođenja: 2001 - 2004.> Klijenti > web portfolio