lista klijenata : web portfolio
Naziv: Turistička zajednica Primorsko - goranske županije

Projekt: Info Punkt na Vratima Jadrana
Rješenja: web design & development content management system integration technical support
Opis projekta: Osmislili smo, projektirali i izveli cjelovito integrirano rješenje za jednostavnu i brzu razmjenu podataka i informacija između turističkih subjekata i turista, a za potrebe Turističkog informativnog centra (TIC). Ono ujedno predstavlja okosnicu budućeg cjelovitog turističkog informacijsko - komunikacijskog sustava za područje Kvarnera.

Turistička zajednica Primorsko - goranske županije željela je pružiti ove sezone turistima kvalitetnije informacije o raspoloživim smještajnim kapacitetima te im omogućiti rezervaciju odgovarajućeg slobodnog smještaja, na način koji njima najviše odgovara. Bilo to telefonom ili elektroničkom poštom, od kuće (Web), sa lokacije (WAP) ili s InfoPunkta (Kiosk, osoblje), unaprijed ili last-minute.

Rješenje je izvedeno na Microsoft razvojnoj .NET platformi.

Godina izvođenja: 2004 - 2009.


Projekt: Kvarner web portal >>
Rješenja: web design & development content management
Opis projekta:

Razvili smo web portal Kvarnera, baziran na sustavu za dinamičko upravljanje sadržajem (CMS). Time smo omogućili djelatnicima Turističke zajednice Primorsko - goranske županije da samostalno i jednostavno održavaju portal. Na taj način pružiti će svojim gostima i posjetiteljima uvijek svježe informacije a koje će im olakšati planiranje, boravak, rad i život na Kvarneru.

Putem editora, može se brzo i jednostavno, u realnom vremenu, izmijeniti i nadopuniti većina sadržaja portala. Prije svega tekstualni sadržaj i fotografije, dok se podaci kao što su vremenska prognoza, stanje na cestama i tečajnica preuzimaju od davatelja informacija HAK, Meteo centra i HNB.

Također smo u Portal Kvarnera implementirali naše rješenje Press kutak putem kojeg TZ PGŽ komunicira s novinarima kroz zaštićeni dio portala, redovito ih informirajući o novim događanjima putem objava za tisak te newslettera.

Razvojne tehnologije: Windows2000, SQL2000, ASP, ASP.NET, ADO.NET, C#.NET

Godina izvođenja: 2003 - 2009.


Projekt: Kvarner web2
Rješenja: web design & development
Opis projekta:

Redizajnirali smo i izradili nove web stranice Kvarnera. Primorje, Otoci i Gorje predstavljeni na novi način.

Godina izvođenja: 2000 - 2003.


Projekt: Kvarner web
Rješenja: web design & development
Opis projekta: Osmislili smo, oblikovali i izradili te posluživali i održavali stranice predstavljanja turističke destinacije Kvarner na Internetu.
Godina izvođenja: 1997 - 2000.> Klijenti > web portfolio