e-business : rich media delivery : system integration

Razlikujemo nekoliko vrsta web stranica, ovisno o ciljevima predstavljanja, vrsti i funkcionalnosti sadržaja te shodno tome i tehnologiji izrade. Najčešće stranice naših klijenata su kombinacija navedenih vrsta webova.

Korporativne web stranice – osnovni cilj korporativnih stranica je informiranje te komunikacija sa postojećim i potencijalnim korisnicima i potrošačima, sadašnjim i budućim zaposlenicima te predstavnicima medija i širom javnosti, o tvrtki i svojoj ponudi, a s namjerom unaprijeđenja korporativnog imidža i poslovanja.

Web stranice robnih markistranice robnih marki usmjerene su na unaprijeđenje odnosa sa postojećim korisnicima, stjecanju lojalnog odnosa te stvaranju novih korisnika, razvoju pozitivnog imidža proizvoda i poticanje njihova konzumiranja (branding). Stranice sadrže kataloge proizvoda, bogate su fotografijama i multimedijalnim sadržajima te sadržajima zabavnog karaktera kao što su razne igrice i aktivnosti.
...........................................
Statične
web stranice – označavaju stranice koje nemaju mogućnost samostalnog održavanja, s obzirom da se sadržaji tih stranica često ne mijenjaju (tipa o nama, povijest, kontakti,....).
Stranice se izrađuju u
HTML formatu uz mogućnost postavljanja dodatnih interaktivnih, animiranih i dinamičnih sadržaja.

Dinamične web stranice – označavaju stranice čiji sadržaji se generiraju iz baze podataka. Značajke takvih stranica su: mogućnost samostalnog održavanja sadržaja odnosno mogućnost unosa novog i izmjena postojećeg tekstualnog i slikovnog materijala, mogućnost boljeg povezivanja sadržaja unutar weba te njihova pretraživanja. Razvoj dinamičnih stranica bazira se na dinamičnom modelu prikaza i unosa sadržaja
uporabom u Microsoft .NET tehnologije.


> Rješenja > e-business > web design & development > web stranice

Izvodimo i:

:: registraciju domena
:: prijavljivanje na pretraživače
:: web posluživanje
:: izradu bannera