e-business : rich media delivery : system integration

Prva stepenica na putu ka unaprijeđenju vašeg poslovanja je kvalitetno predstavljanje na Internetu,
u skladu s vašim poslovnim i marketinškim ciljevima. Bilo da vam je namjera unaprijediti odnose sa svojim korisnicima i partnerima, bilo da želite istaknuti svoju prepoznatljivost na tržištu ili predstaviti nove usluge i prozvode, Web je idealno mjesto za to.

Poruke koje odašiljete svojim korisnicima moraju biti uočljive i privlačne. Stoga pridajemo veliku važnost vizualnom i kvalitetnom dizajnu, po kojem se naši radovi ističu. Ali jednako tako važna je i funkcionalnost weba jer nakon lijepe slike ljudi žele dobiti više. Korisnost je ključni pojam u vašoj pojavnosti na Webu. Posjetitelji vaših web stranica žele saznati o vama i vašoj ponudi, ali i imati mogućnost obratiti vam se, potražiti savjet, dodatnu informaciju, koristiti vaše usluge, imati razlog za ponovnim posjetom. Pristup informacijama mora biti brz i jednostavan. Ažurnost informacija također je vrlo važna i tu vam pomažemo da osigurate uvijek svježe i aktualne informacije, koristeći se našim rješenjima za upravljanjem sadržajima.

Uvažavajući vaše želje, potrebe i mogućnosti, u suradnji s vama, osmišljavamo, predlažemo i izvodimo rješenja vašeg predstavljanja na Internetu.

Zatražite dodatne informacije >>


> Rješenja > e-business > web design & development

Izvodimo i:

Grafički dizajn
osmišljavamo i oblikujemo
:: korporativne (logotipe, memorandume, godišnje izvješće, prezentacije...) i
:: promotivne (brošure, plakati, oglasi,...) materijale u tiskanom i multimedijalnom formatu